28 Mart 2009 Cumartesi

Başımız Sağolsun ! Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etti !




Türkiye O'nun ardından ağlıyor. Türkiye yiğidine ağlıyor. Adam gibi adamını kaybetti Türkiye... Bir millet sevdalısını daha kaybetti Türkiye... Bir siyasetçisini değil ülke sevdalısı bir evladını kaybetti Türkiye...
Başımız Sağolsun...


----------


BBP Genel Merkezi önündeki açıklamasına "Türkler, Müslümanlar, Milliyetçiler, Ülkücüler, Alperenler diye başlayan Topçu, "Liderimiz, başkanımız, kardeşimiz, başbakanımız Yazıcıoğlu ile birlikte son yolculuğuna çıktığı isimler Rahmet-i Rahman'a kavuşmuştur. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun." dedi.

ONUN İÇİN NE DEDİLER?


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile uzun bir arkadaşlığımız vardı. O sadece BBP'nin lideri değil tüm Anadolu'nun yiğit bir politikacısıydı. Türk milleti çok değerli bir evladını kaybetti. Kendisini sevgi ve rahmetle anacağız. Ailesine, sevenlerine ve tüm Türk milletine sabır diliyorum.

TBMM Başkanı Köksal Toptan: İlkelerini ve siyasi duruşunu örnek almamız gereken bir liderdi. Başımız sağ olsun

BBP eski milletvekili Ökkeş Şendiller: Muhsin Bey her zaman haklının ve mazlumun yanında durdu. Seçimlere çok kısa bir süre hala sağcısıyla solcusuyla tüm partilerim mitinglerini ertelemesi onun ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösterdi. Çok değerli bir dava arkadaşımı kaybetmiş olmanın burukluğunu yaşıyorum.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik: Muhsin bey adam gibi adamdı. Bu ülkenin insanıydı. Bu ülkenin mana köklerine sonuna kadar bağlı bir insandı. Aynı partide veya görüşte olmayışımız onun kıymetinden bir şey eksiltmez. Türkiye çok değerli bir evladını kaybetmiştir.

Yıldırım Akbulut: Hepimiz çok üzüldük, Merhum Yazıcıoğlu ve diğer arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Yazar Hüseyin Gülerce: Türk siyaseti, büyük bir değerini renkli bir kişiliğini kaybetti.

AK Parti Sivas milletvekili Hamza Yerlikaya: Çok değer verdiğim bir abimdi inşallah mekanı cennet olur.

Yavuz Bülent Bakiler: 30 yılı birlikte geçirdik, acımı anlatmaya dilim kafi değil, Türk milletinin başı sağ olsun

MHP Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu: Muhsin bey'i yaşım itibarı ile kendisini çok eski yıllardır tanırdım. En verimli çağında aramızdan elim bir kaza ile ayrıldı üzgünüz

Mümtaz'er Türköne: Sevdiklerine karşı müşvik, sevdiklerine karşı olanlara karşı bir o kadar da dik ve sağlam duruşlu idi.
Cemil Çiçek: İyi bir Müslüman ve kamil bir insandı. Hepimiz yürekten yaralıyız, büyük bir vatanseveri kaybetmenin acısını yaşıyoruz.

Mehmet Keçeciler: Türk siyaseti önemli bir şahsiyetini kaybetti. Zor bir hayat yaşadı, özü sözü bir olan bir kişiydi. Manevi değerlerine bağlıydı. Allah rahmet eylesin.

AK Parti mileetvekili Mehmet Ocaktan: Geçmiş gazetecilik yıllarından beri kendisiyle özel bir hukukumuz vardı. Muhsin beyin ilkeli duruşu tüm siyasetçilere örnek olmalı. Milletin içinden çıkmış değerli bir gönül dostumu kaybetmekten dolayı çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

CHP Genel Başkanvekili Mustafa Özyürek: Muhsin beye ve kazada hayatını kaybeden diğer arkadaşlarımıza tanrıdan rahmet diliyorum.

23 Mart 2009 Pazartesi

Haftanın Konusu: II. Dünya Savaşı





Düşünce Platformu'nda Haftanın Konusu: II. Dünya Savaşı
Konu Anlatıcıları: Yasin Celal Güneş, Melikşah Çelikten
Tarih: 24 Mart 2009

Konu fasikülü için Yasin Celal Güneş veya Melikşah Çelikten'e başvurunuz.
Düşünce Platformu